// Add the new slick-theme.css if you want the default styling

ONZE GROEP

Lincoln, opgericht in 1992, is een internationaal en onafhankelijk adviesbureau gespecialiseerd in talent management & professionele mobiliteit

WIE ZIJN WE?

Lincoln in enkele cijfers:

  • Een team van 98 medewerkers, dat in 5 jaar verdubbelde en 13 verschillende nationaliteiten telt
  • 8 kantoren verspreid over 5 landen: Frankrijk, België, Polen, China en Singapore

Vanuit onze Franse roots zetten we onze groei verder in Europa, Azië, Afrika.

Onze missie

We zien het als onze opdracht om bedrijfsleiders en managers tijdens hun hele professionele carrière te begeleiden. Dat veronderstelt eerst en vooral dat wij een goed inzicht hebben in zowel macro- economische als sector-gerelateerde aspecten. We combineren dat met een diepgaande kennis van mensen, hun ecosysteem en de belangrijkste vaardigheden die nodig zijn om te slagen.
Daarom combineert Lincoln haar diensten in executive search, executive interim management en leadership advisory, telkens binnen sector-gebonden specialismen. Door deze gebundelde aanpak kunnen we een oplossing bieden die aan de noden van elke specifieke bedrijfstak beantwoordt.

Een vlotte beroepsmobiliteit

We zijn ervan overtuigd dat talentvolle medewerkers dé hefboom zijn van succesvolle ondernemingen. Dankzij een vlotte beroepsmobiliteit kunnen zij hun potentieel ten volle ontplooien.
Wij begeleiden hen in hun (interne en externe) zoektocht naar het meest aangewezen bedrijfsproject.

De kennis over leiderschap verdiepen: transformatieleiderschap

Met ons onderzoek willen we de sleutel-eigenschappen van leiderschap identificeren en een model aanreiken dat bedrijven, onderhevig aan ingrijpende veranderingstrajecten, kan bijstaan om succesvol door deze veranderingen te navigeren. Vanuit dit model ontwikkelen we specifieke assessment en coaching tools, waarmee managers zich geheel of gedeeltelijk kunnen bekwamen als change agent.